Mensen maken Nieuw-West

Deadline en data bijeenkomsten Fonds voor Nieuw-West in 2019!

Het Fonds voor Nieuw-West sluit komende week voor de Kerstvakantie periode. Afgelopen half jaar is er hard gewerkt: er zijn aanvragen binnen gekomen voor veel bijzondere wijkoverstijgende initiatieven. Veel van deze initiatieven hebben kunnen rekenen op de financiële ondersteuning van het Fonds.

In 2019 gaat het Fonds voor Nieuw-West door met zijn werk. Voor alle bewoners in Nieuw-West die bezig zijn met een wijkoverstijgend initiatief en deze bij het Fonds voor Nieuw-West willen indienen, zijn hier alvast de data van de bijeenkomsten van het buurtcomité in 2019 en de deadlines voor het indienen van de aanvragen.

Bijeenkomst  1: 7 februari (aanvragen moeten voor 25 januari binnen zijn)

Bijeenkomst 2: 4 april (aanvragen moeten voor 22 maart binnen zijn)

Bijeenkomst 3: 6 juni (aanvragen moeten voor 24 mei binnen zijn)

Bijeenkomst 4: LET OP! Gewijzigd!!! 4 juli (aanvragen moeten voor 20 juni binnen zijn)

Bijeenkomst 5: 3 oktober (aanvragen moeten voor 20 september binnen zijn)

Bijeenkomst 6: 3 december (aanvragen moeten voor 20 november binnen zijn)

Initiatiefnemers:
Partners: