Mensen maken Nieuw-West

Informatie met betrekking tot het coronavirus

Beste bezoeker van Fonds voor Nieuw-West website!

De nieuwe realiteit in de wereld is van groot invloed op de leefbaarheid in de buurten en wijken. Om dit het hoofd te bieden is het Fonds voor Nieuw-West met een Helpende Handen kleine hulp potje begonnen.

1. Versnelde procedure tot 500 euro aanvragen
2. Help mensen met je idee of activiteit in deze moeilijke tijd
3. https://www.fondsvoornieuwwest.nl/direct-aanvragen/

 

 

 

Op de website van Mensen Maken Amsterdam is een speciale pagina te vinden met updates rondom het coronavirus. Hier vind je meer informatie over wat er mogelijk is bij de buurtfondsen, waar aanvragers terecht kunnen met vragen, een verzameling van initiatieven uit Amsterdam en wat er mogelijk is bij andere fondsen. Staat er een belangrijk initiatief of inspirerend voorbeeld niet bij? Of zijn er behoeftes onder bewoners waar wij iets kunnen betekenen? Laat het ons weten.

Mensen Maken Amsterdam is de overkoepelende stichting van buurtfondsen voor en door de verschillende buurten van Amsterdam: Fonds voor Oost, Fonds voor Nieuw-West, Fonds voor Noord, Fonds voor Zuidoost, Fonds voor Zuid en Fonds voor West. Lees meer op www.mensenmakenamsterdam.nl.

Initiatiefnemers:
Partners: