Mensen maken Nieuw-West

Sluit aan bij Fonds voor Nieuw-West!

Fonds voor Nieuw-West is per direct op zoek naar nieuwe buurtcomité-leden! Wil jij samen met andere bewoners projecten voor en door de buurt mogelijk maken? Lees dan snel verder. 

Fonds voor Nieuw-West is een buurtfonds in Nieuw-West waar iedereen met een goed idee voor de buurt terecht kan. Het buurtfonds is laagdrempelig, inclusief, simpel en snel. Er wordt daarnaast geen onderscheid in disciplines gemaaktActieve betrokkenheid van buurtbewoners, de onderlinge verbinding van mensen en het verhogen van saamhorigheid in de buurt staan centraal. We willen geen ingewikkelde procedures en we hebben geen hoge eisen voor de aanvrager. 

Het buurtcomité wordt gevormd door mensen die wonen of werken in Nieuw-West en hun kennis voor 4 tot 8 uur per maand beschikbaar stellen voor het buurtfonds. We vinden het daarnaast belangrijk dat het comité de diverse samenstelling van Nieuw-West vertegenwoordigt. Denk hierbij aan verschillende leeftijden, beroepen, achtergronden en bewoners uit verschillende buurten. 

De meeste buurtcomité-leden richten zich op de beoordeling van de aanvragen, maar hulp op het gebied van communicatie en fondsenwerving is ook zeker welkom! Dus heb jij hart voor Nieuw-West? Meld je aan voor het buurtcomité van Fonds voor Nieuw-West zodat we wederzijds kunnen zien of het past. We ontvangen graag een korte motivatie. Voor meer informatie bel Dasha van Amsterdam op 06-40642802 of mail info@fondsvoornieuwwest.nl. 

Initiatiefnemers:
Partners: