Mensen maken Nieuw-West

Organisatie

De aanvragen die Fonds voor Nieuw-West ontvangt, worden beoordeeld door het buurtcomité. Dit buurtcomité bestaat uit personen die wonen of werken in verschillende buurten van Amsterdam Nieuw-West. Het buurtfonds en het buurtcomité worden aangestuurd en ondersteund door de lokale coördinator.

LOKALE COÖRDINATOR

De lokale coördinator van Fonds voor Nieuw-West is Manisha Khedoe.

BUURTCOMITÉ

Alle aanvragen die Fonds voor Nieuw-West ontvangt, worden beoordeeld door het buurtcomité. Dit buurtcomité bestaat uit personen, die wonen of werken in verschillende buurten van Amsterdam Nieuw-West. Ze kennen hun buurt goed en zijn actief op zoek naar ideeën. Op dit moment bestaat het buurtcomité uit de volgende bewoners:

Justice Best

Marrit Ormeling

Vincent Paul

Wanda van der Linden

Marijn Makker

Wil jij ook meedoen?

Lijkt het jou leuk om buurtcomité-lid te worden? We zijn op zoek naar nieuwe leden! Neem contact op met onze lokale coördinator.

Er zijn veel redenen om plaats te nemen in het buurtcomité. Omdat je enthousiast bent over je buurt, omdat je benieuwd bent naar het initiatief van jouw buurtgenoten, omdat je graag in gesprek gaat met anderen over wat jouw buurt nodig heeft, of omdat je wilt ervaren hoe het is om als fonds geld te verdelen. Buurtcomitéleden kunnen trainingen volgen over besluitvorming, communicatie en werving en er is veel ruimte voor uitwisseling tussen de buurtfondsen.

 

Initiatiefnemers:
Partners: